wa kena jdk bibik kat rumah,so xboley on9 slalu,nanti bos marah..

Monday, December 21, 2009

pembetulan!



aku suka k jam dr yellow ni(serius mek)

walaupun aku tunjuk muka cam kepale ba** time kene tukar hadiah ngan dia..
b4 nih aku mmg menyampah kalau kena tukar
hadiah dgn boys,kang peristiwa hitam
jdk blk..
.
.
.
.
.
.

mcm hampeh doh!time form 5 aku dpt hadiah
kain pelekat yg dah bertahun xbasuh,
bau pulak mcm gamp****!



p/s : badan dan kaki semakin sihat =)

25 comments:

Fatt Chin Choy said...

dapat jam tu hadiah harijadi ker?

ko belom sihat sepenuhnya? memang susah nak duduk genting kan. tp aku suka sejuk2 kat sana

KIBA kline said...

kalau tukar hadiah dgn aku.
teka apa dia aku bagi?
:D

pakcik kordi said...

uiks..besar dan semart jam tuh!=)salam kenal waks....

Fhad Boulala said...

wahahah... patut lah.. lgpun tu efek gmbr.. kalo ko tgk kat gmbr si kosong pict ko ok je.. camera aku time tu kebetulan je.. enjoy jumpe korang... kim salam ngn shax n suki...

ah ian said...

aku da tengok dulu jam tu..serius mang cun smp aku mntk kat yelo..dia ckp "ko nak ke?" , tp nsib bek aku x amek kalau x, x merase la ko jam tu hohoho..

so nex time dont judge the present by its wraping..hahaha

Mr.Chenta said...

pergggggh

rolex ke? =D

sufi said...

fatt chin choy:e2 tukar2 hadiah la,
xingat ke?
oh,aku benci sejuk2 cm 2..

kiba:em...ape ek,cincin berlian
10karat kot!=P,

sufi said...

pakcik : mmg smart pon,tgk r sp yg
pakai,=D

sufi said...

fhad : ek?okeh,anty aku kirimkn
salam syg ko kat diorg..
especially suki r kan???
hehe..

ah ian : hah!mmg naseb baik r!
haha!betul2!tp wraping
die mmg xboley blah!

mr.chenta : oh,mmg r rolex!
xkn xtau!

Fhad Boulala said...

aik camne taw ni? hahaha... bagus2.. camni lah kroni aku.. wahaha

shazruls said...

aku pun dapat jam jugak...bukan jam tangan larr

miSs s!v said...

ok wut dapat kain tuh.
ko pegi santau jek ah.
;p

Mohd Hazri said...

aku, ah ian, ngan fhad dah tengok hadiah ko sebelum ko dapat. yellow plan nak isi dalam kotak KFC tapi semuanya dah terlambat. So dia isi dalam beg plastik je. Lebih romantik katanya. haha

Fatt Chin Choy said...

oh itu hadiah yg ko dapat
aku x beli hadiah sebab aku tak saspek dapat sampai genting hari tu

YobSumo said...

haha tetiba aku teringat kau yg tarik muka kan time tu. hahahahha! tgk tgk tgk kan smart tu hadiah tu. sila menyesal. hahahahha!


btw, kau malu2 kenal dengan aku ya?

ke aku malu malu kenal kau?

apsal kita mcm tak cakap sgt eh. haha. jual mhl lah tu ;P

enuLwanie said...

comel gile dpt jam tangan!

nak gak!!
nak gakkk!!!
mr chenta, lain kali sy nak hadiah ni ye...

Aku Beskot™ said...

wah..
dpt jam tu..
kaen pelekat??
x bsh??
mmg wow gle..
haha..

sufi said...

fhad:hah,aku br jumpe suki,die kem
slm gak(serius nih)

shahzrul:ko dpt dgn skandal ko kan?
cepat2la kawen,umur pun
dah sesuwaiiiii sgt....

sufi said...

miss siv : bagus gak idea ko!heh

mohd hazri : mmg xbley blah kalo die isi dlm kotak kfc!aku balun die kat situ!haha..
oh patut la romantik,wraping love2 gitu,,,,,,,tett.

fatt chin choy :
oh,patutla..tau x,muka ko skema,
blog ko dah r rock gile..muka plak,muka baik...

sufi said...

yob sumo : blah r aku nk malu2 plak,aku xtau nak ckp ape,sifat aku
sebenarnye blurrrrrrr jer all the time.....tyme aku ckp lak,bila otak masuk air jer......

Fatt Chin Choy said...

wakakaka
muka baik ya
bangga plak aku

aLeen aVriL said...

tergelak aku bace sufi dpt kain pelekat bau cam haram jadah...hahaha kecian bdk xbersalah nih...

Fhad Boulala said...

hah suki on? cantek.. esok malam lepas aku sambut xmas aku datang meminang die... hahaha

sufi said...

fatt : plus,muka ko skema gile bapak..

aleen : tau xper,bau mengalahkan bangkai bab*

fhad : cun!hehe

eKyN said...

ahaha.....suke korang..
sufi,lawak r ko dpat kaen pelekat..siot tol sape yg kasik
lu kene beb...haha