wa kena jdk bibik kat rumah,so xboley on9 slalu,nanti bos marah..

Thursday, December 24, 2009

fine.....aku pun buat jugaklah..

Berdasarkan tajuk di atas(ceh,mcm buat krgn BM).
disebabkan ramai sgt bg pendpt tentg blogger yg pg gath 2,
aku pun buat jugaklah..

tuit.belok dari tajuk jap..
kalau korg tgk aku mcm sombong n blagak n pndg semcm,
sori r,aku xberniat coz mate n raut muka aku mmg cm 2,
kdg2 aku xperasan aku terjeling maut dgn org lain,
n bl aku tenung jer someone cm xpuas ati,
sebenarnye aku bukan nak kutuk die,
tp tgh berangan(wlwpun muka mcm serius)
oh,aku suka berangan!(sp xske kan,so aku amalkan all the time)
hah!serius r,pangai aku n shax time 2 just 50%
dari diri sebenar coz nak menjaga hati semua org lg2 korg lg tue dr kitorg...
(org tue,xbley msk lawak sengal budak remaja kan?)
kita semuakan baru jumpe,so aku mls la ttbe tunjuk pangai aku
yg terlebey gile2, masih pra-matang(hat..tui!), n serius kalau aku bercerita
kalah cc sampai suki slalu sound aku n cara dia nak elakkan aku stop merepek meraban
dgn buat2 ngantuk(aku tau taktik kau ki),
itu belum msk part kejantanan aku keluar sampaikan sp cabar buat gitu,buat gini,
aku xkisah,redah jer..
so aku malas r kan bawak pangai cam 2 ke genting,
takut korg tak boleh terima,lg2 semua baik jer,.
kang korg rase janggal,geli-geliman n nak termuntah2 darah bagai..


ok,kita sambung motif entry nih...

mulakan dgn ladies yg cute n comey2 belaka k..


kak leen
kitorg dah start usha die dari ktm kepong lg,aku baget amoi kapel dgn
mamat malay,dats y aku usha bnyk kali,coz time 2 die ngan pakcik lokey
mesra gile..tp bl tgk muka die mcm familiar glew..bl sampai KL sentral,
baru tau dia budak blog jugak n malay lak 2..tp serius aku adore die punye
pangai yg sempoi,sampai aku asik sebut dkt rakan2 seangkatan
 "kak leen 2 best kan?" mungkin shax,suki,min dah bernanah dgr..
papehal,serius dia cun glew mati!

kak anem
b4 nih aku slalu usha blog die,so aku glew tabik die lg2 die lawyer..
sempoi pulak 2,da la cantik n cute gile..bape kali ntah
aku puji badan die cantek kat shax...
so kesimpulannye die ni BEAUTY WITH BRA BRAINS.
oh,lupe,aku pun adore akak nih,sampaikan aku sgt try behave glew2
depan die..

kak yam
muka penyayang,lembut,matang...mmg baik sgt....

lumut
serius aku mmg nak jumper die coz nak burung kiwi jantan n betina
siap berangan2 bela burung 2,rupenye,keychain!hampeh!dah la aku cerite
menggunung dekat bapak aku psl nak bela burung  kiut 2!
hah,aku pun nak tau mcm mn perangai lumut kat luar,adakah seganas di
blog?rupenye tak pun...walaupun umur die same dgn aku,tp die sgt matang
n care die duduk n berdiri pun aku dah tabik glew babi,erius
die MANIS n sgt CUTE!tp yg penting die sempoi..

cc
oke.aku mula2 mmg mls nak tegur die coz die mcm poyo,tp bl aku start
pot pet pot pet dgn die,aku dah rase mcm member gossip liar dr aku lahir!
peh!serius xbosan dgn die!mmg lawak!so aku amat la selesa dgn die..

maira @ mira
ms jumper kat KL SENTRAL,dlm ati aku ckp "ala minah nih,kompem gedik
n baget memanjg",tp x rupenyer,die lemah lembut n baik..comey tau..

kak effa
die sgt sesuai jdk leader,walaupun perempuankan..aku kagum dgn die..

siv
oke.die tersgtlah cool n sempooiiiii,kalau bab separa melucah 2,aku boleh
beregu dgn die..

wanie
oh,aku xbnyk borak dgn die,tp aku mmg compem tau yg die ni baik!
care die ckp n lemah gemelai die dah tau..

azza
oh die cute dan bersahaje!suka die suka die suke die!


boys


fhad
aku tak berpeluang nak pot pet pot pet dgn kau,tp nape ntah nape aku
asek puji ko baik time kat genting 2..hah,lg 1 aku mcm hormat ko glew2..
xtau nape..

hazri pendek
rambut keras lepas kena hujan..
tp senyuman die mmg sweetttttt!
aku dpt rasekan kebaikan dan kejujuran ko(serius)

hazri panjang
aku asek mencarik ko jer,"mn HBZ nih"..aku asek ejek ko dgn shax jer,
coz korg nampak cuteeeeeeeeeeeeeeee sgt...

pakcik(lokey)
serius die lawak glew babi!dgn muka slamber jiran sebelah masuk rumah terus amek garam
xbg salam..aku rse die ni more keabangan bl pot pet dgn die..mmg baik..lg2 kampung
die dkt cni..so org dkt tempak aku mmg baik2 blaka..
p/s disini : pakcik kordi 2 sp?mati2 aku ingatkan loki coz
loki asek gelarkan diri die pakcik,dgn vavinye aku slamber bg
text kat chat box pakcik kordi bertaip "pakcik!!!!!!!"..arap2 e2 blog loki lg 1 lah(sje sedapkan ati)

ah fatt
muka skema bapak!pangai baik bapak!tulisan kat blog sempoi bapak!

shazrul
xsgke die plg tue,,muka jauh lebih muda..

razman
ok,mula2 nampak die mmg freaky!so hati aku berbisik2(wah ayat aku),slalu
org freaky best,so mst die best..so mmg betul,die bestttt..xboleh puji
lebey2(azza bg flying kick kat aku plak kang)

beskot
oke.aku mmg xsbr taip psl daknih,seriuussssssss die mcm muke ex-bf aku!
aku dah mcm freaking out sikit coz mls nak jumper lg,tp aku still bley blagak
cm xder pape blaku..walaupun dalam hati wondering ni arif ke?xmungkin,
ke abg die,ish..xkn2..positive2...so,naseb baik bukan..fuuuuuuhhhhhhhhhh...

jalak
k muka die sgt la familiar............dah la suare best!!!!!

orang lidi
haha!lawak2!seronok2!die betul2 happykan aku!!!

ian
rambut sgt comey..........muka sgt skema..................
serius aku hormat ko..

si kosong
jelez2 suki dpt hadiah yg sgt cute dr die!die creative!comey tau!

yobsumo
die ni all the time senyum jer...........tp aku mmg dah agak dlm diam
die usha shax!

jen
pangai die ni pun sempoi jer,mula2 aku try behave depan die,baget die
lg tue dr aku..oh ya,lepas die ngaku die mamat UIA,aku dah nak lari pegi carik kedai
beli tudung n punggah2 barang suki,shax n min carik shawl..

yelo
die sgt lah pendiam n aku xbrani dkt coz takut mira marah =P
time ko mintak no phone pun,aku dah menggelabah cam sia*
coz takut mira salah sangka,..tp aku rse mira cool jer..
sorry mira...

mr.chenta
sebut nama die pun dah serba slh...die same skema dgn ah fatt...
yg aku tau die pun sukakan shax...hehe

shax,suki,min
mls r cte sal korg wat nyemak kat entry nih jer =P

acap
okeh,die ni kan,blablablaba..oh,pic ni totally menyimpg jauh coz xnk bf asek jelez coz
all the time pot pet pot pet pasal member blogger yg best2 2..so puas ati x b?
hehe,luv u b..sila muntah jika kegedikan aku meloyakan korang..=P




p/s : kena tido skunk,kang esok bgn lambat,adik2 xbreakfast pulak
       so terpaksa bg air paip jer kang..


16 comments:

miSs s!v said...

aku tak pandai melucah!
ekekeke

hBz said...

weh..suki tak bt blog lg ke? -bace dalam nada serius

rumput said...

heheheh...ko adore care duduk n diri?aku terberak ko adore x?aku rindu ko weh..serious...jage diri..jd budak baik.jgn nakal2...=)

enuLwanie said...

wanie ni baik n lemah gemalai?
boleh menari cak lempong la ni..
amboi amboi...
amboi amboi..

azzaliena suziantie said...

sufi
nih sayang ko lebey nih hahahahaha

ko skandal ak number 14...hahaha


oit nanti jumpe2 n rojer k..

Fhad Boulala said...

hahaha... same lah ngn aku.. nak tgur ko aku takut.. haha.. aik.. nape ko hormat aku gler2? aku bese je kot.. kalo hormat aku as a abg xpelah coz aku ade adik pompuan yg sebaya korng.. that's why aku treat korng cam adik2 aku.. actually ko x tgk lagi pale gile aku... memandangkan aku organizer, so aku kena behave skit..hahah... next gath aku nak borak ngn ko..

Mr.Chenta said...

wakakaka

bila masa lak aku suka shax
mwahahahaha

scandal tul =D

shakinah said...

one word = palaotakmuuuu!

banyak yang auta! huh

sufi said...

siv:aah..ko mmg xpndy melucah
=P



hbz : xder tp coming
sooooooooooonnnn..


lumut/rumput : aah...hehe,aku rindu ko..


wanie : aah..hehe

sufi said...

azza : oh,boleh2,hehe..


fhad : oh,patut r,aku pon rse ko cm abg gak,wlwpun xpernah ade abg..hehe,ake,next gath kt pot pet..


mr chenta : oh scandal jer ek...hehe

sufi said...

oh ya,shax,ko hot babe!!!!

sufi said...

shax hot gurl : part mn yg auta 2 syg,..

Fatt Chin Choy said...

aku jadik bapak ko ler mcm ni

{lumut} said...

fhad..behave kat sini...haha..

oranglidi said...

aik? macam dah komen haritu.

shazruls said...

umo je tua jiwa sentiasa muda